Funderar du på att sälja er bostad? Oavsett om det är en villa, en lägenhet, ett fritidshus, eller kanske en tomt så hjälper vi er. Vi erbjuder ett komplett paket för att göra er försäljning enkel och trygg. Från fotografering och annons, till visning, budgivning och kontrakt.


Att sälja sin lägenhet eller sitt hus är en stor affär och självklart vill man att affären ska falla väl ut. För att den ska göra det finns det vissa nycklar - förberedelser och kommunikation. Vi hjälper dig att se över vad som behöver göras för att din lägenhet eller hus är den bästa versionen av sig själv vid försäljningen - så att alla inblandade har rätt bild. Behöver vi lyfta vissa delar, ska andra delar förtydligas, finns det något som behöver utredas innan försäljningen drar igång - ju mera information man har och ju mer som är tydligt, desto tryggare känner sig alla parter, och då går processen enklare. Där finns vi som en trygghet vid din sida - du ska känna att du kan lita på oss och att vi finns där hela tiden. Vi tar oss tid för dig. När det gäller kommunikation så gäller samma sak - vi ska se till så att kommunikationen är öppen och att om någon har frågor så finns vi där. Inga missade samtal är vårt primära mål!

Vår metod - Några steg till ditt nya hem

En försäljning, eller ett köp av en bostad kan ibland kännas krånglig. Frågorna är många - vad kostar det? - vad måste man tänka på? Och - i vilken ordning ska man göra allt?

Andra frågor kan handla om - vem kan man anlita för flytthjälp, flyttstädning eller magasinering av sina saker medan man byter hem, hur får man ett förhandsbesked från banken? Vad är jordabalken? Hur går en budgivning till? Och hur gör man till exempel en energideklaration och en besiktning av en fastighet?

För alla dessa frågor finns vi här för dig. Oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad så har vi tagit fram en metod som vi arbetar med - 5 enkla steg, en tydlig och trygg process för dig.1

Vårt första möte

Det första mötet är såklart ett förutsättningslöst möte där vi går igenom er bostad och diskuterar och utvärderar bostadens skick och vi presenterar vårt arbetssätt samt kommer fram till en rimlig värdering.

2

Marknadsföring

I denna fas tar vi fram annonstexter, bilder och vilka marknadsföringskanaler vi vill använda oss av. Allt detta görs tillsammans med er som kund så ni känner er tillfreds med det material vi sedan presenterar för en framtida köpare. Därefter visas bostaden för eventuella spekulanter.

3

Kontrakt

När vi hittat en köpare för just er bostad så träffas vi och skriver ett kontrakt där vi tar hänsyn till eventuella önskemål från både er som säljare och köpare. Det kan vara besiktning eller andra betydelsefulla klausuler som skall uppfyllas. Allt detta görs för att just er affär skall vara så säker och trygg som möjligt.

4

Tillträde

Detta är dagen då den nya ägaren ska få tillträde till sin nya bostad. Vi har bokat tid med banken och kontrollerat vilka lån som skall lösas och vart pengar skall överföras. Allt detta har i förväg bokats av oss.

5

Deklaration

En försäljning av en bostad skall alltid deklareras nästkommande år och detta hjälper vi såklart alla våra kunder med. Vid behov kontaktar ni oss för hjälp inför er kommande deklaration - inga problem! Vi skickar ut en underlag där ni fyller i gjorda ombyggnationer, inköpspris m.m. Denna lämnar ni sedan in tillsammans med er vanliga inkomstdeklaration.

Kontakta oss så berättar vi mer - 5 steg som metod för en enkel väg hem!

Kontakta oss

Första steget att avgöra om du vill sälja din bostad är
en gratis värdering där du får träffa oss personligen!